در باره “عقیله”(موکب بین المللی زنان)

موکب عقیله با تأسی به عقیله ی بنی هاشم حضرت زینب سلام الله علیها، در تلاش است تا زن شاخص انقلاب اسلامی را زنی از مکتب اسلام انقلابی؛ هوشمند، دانا، توانمند، مقاوم، مدیر و مدبر و حائز فضایل بلند انسانی معرفی نماید، زنی که قدرت تشخیص دارد و به هنگام، تصمیم سازی، تصمیم گیری و نقش آفرینی می کند، زنی که همزمان ساحت های شخصی، خانوادگی و اجتماعی را مد نظر داشته و در هر یک چنان که باید از ویژگی های انسانی، اسلامی و انقلابی خود در ردای هویت زنانه برای هدف والای انسانسازی بهره می گیرد. هدفی که پیش از پیامبران و اولیا و معلمان در طراحی فطری و غریزی بشر بر عهده ی”مادر”(تعالی تحقق یافته زن) گذاشته شده است.
موکب عقیله سازمانی غیر دولتی(سمن) و شبکه ای ارتباطی است که تلاش دارد محملی برای گردهمایی، آموزش، بکارگیری و فعالیت زنان علاقمند به مفاهیم بلند انسانی متبلور در مکتب حسینی باشد.
ما جمعی از شما و چون شمائیم. بانوانی که ایستایی و سکون را بر نمی تابند و برای رشد و سعادت خود و دنیایی که به آن تعلق دارند مدام در جستجو و تکاپو و تلاشند. می جویند، می یابند، می آموزند، تجربه می کنند و به ثمر می نشانند.
و صد البته که در این تلاش مستمر هوشمندانه به باز آفرینی جدی درخشش های بی بدیل انسانی در تاریخ تکامل بشر اعتقادی راسخ دارند. درخشش هایی که در شاهراه هدایت انسان برای دستگیری و حمایت از او بروز و ظهور یافته اند.
از منظر ما در تمام عالم از ابتدا تا کنون صحنه ای به زیبایی و گیرایی و درخشش عاشورا برای تربیت نسل بشر خلق نشده است و مسحوران این حماسه ی بی بدیل خود نقش آفرینان پهنه ی درخشان و پویای اربعین اند. ما تلاش می کنیم دنباله های کهکشانی باشیم که تا ابد می درخشد و از جویندگان نور دستگیری می کند.
از این رو :
– ما در فضای مجازی شبکه ای ارتباطی فراهم آورده ایم؛
– سایت عقیله(موکب بین المللی زنان) به نشانی womensmowkeb.ir بستر اولیه ارتباط ماست؛
– ما به صورت خوشه ای با هم در ارتباطیم و تشکیلاتی سازماندهی شده و منسجم داریم؛
– ما خود را خادمین اربعین می دانیم؛
– خادمین موکب عقیله، خانم هایی هستند که توانمندی های بسیاری دارند؛
– این خانم ها همواره و در هر عرصه ای، بر اساس توانایی های خود محور فعالیت های سازنده و مفید هستند؛
– از سویی موکب عقیله به ما فرصت و جایگاه بکارگیری توانمندی هایمان، برای خدمت به فرهنگ اربعین می دهد؛
– از سوی دیگر ما با نیت خدمت به علاقمندان اربعین، به صورت پیوسته در طول سال خود را در زمره خادمین حضرت ابا عبدالله علیه السلام به شمار می آوریم؛
– با به روز رسانی مستمر؛ آنچه را نمی دانیم جستجو می کنیم و برای آموختن اهل مجاهده ایم. موکب مدرسه ایست که هر روز در آن آبدیده تر می شویم؛
– دوره، کارگاه، اردو، نشست، همایش، رویداد،… آموختن و کسب مهارت برای ما فرصتی است تا از خویش سفره داران بهتری بسازیم، اول برای روح و جان مشتاق خود، دوم برای شیفتگان حسین علیه السلام؛
– معیار ما برای دانستن و مهارت آن چیزی است که حضور در صف اصحاب آخرین منجی را برایمان میسر می کند؛ تا نیامده یوسف، ما هم در صف خواهان باشیم…
– اما بزرگترین رویداد موکب عقیله، ثبت نام، حضور مؤثر و روایتگری است در حماسه ی بی بدیلی که همه ساله در اربعین حسینی درخششی عالم گیر دارد، به خود می خواند دستگیری می کند و راه می برد…
– مقصد و مقصود ما شمائید…که به شرف حضورتان ما ردای خدمت حسینی می پوشیم و همه ی تلاشمان این است تا از میهمان اهل بیت به تمامه پذیرایی کنیم…
– باشد که این تحفه مقبول آن درگاه بیفتد…
– اگر همدلی، یاعلی…

پروانه موکب داری

پروانه ی عشق عاقبت بر دامان عقیله نشست
ایده ای که با شوق زیارت اباعبدالله در مسیر اربعین در طول چند راهپیمایی پیاپی شکل گرفته بود، اکنون با گذشت هفت سال از اولین جرقه ها بالاخره به مرحله ای رسید که پروانه ی خوش نقشِ خدمت به زوار حسینی بر دامانش نشست .
ایده ی راه اندازی موکب عقیله که قرار است پایگاهی برای ایجاد تشکل زنان علاقمند به موضوع اربعین در سرتاسر دنیا باشد، درست پس از اربعین ۱۴۰۰ از وضعیت یک آرزوی صرف خارج شد به وضعیت ایده پردازی و گفت و شنود برای توسعه¬ی ایده راه پیدا کرد و در این مدت چنان جدیت و هویتی به خود گرفت..